назад

Атанас Атанасов: Мястото ни ще се реши в плейофите

от Борил Гочев
12:54, 16.04.2021
Футбол
Атанас Атанасов: Мястото ни ще се реши в плейофите

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви, че единствено голът на Георги Минчев е направил разликата между неговия отбор и този на Локомотив Пд в мача на стадион "Огоста", спечелен от "смърфовете" с минималното 1:0.

"Орела" поясни, че от щаба на Монтана са били разгадали тима на Локомотив, но малката доза късмет се е усмихнала на пловдивчани.

"При всички положение бяхме доста добре разгадали отборът на Локомотив. Получаваха ни се нещата до голяма степен. Имахме достатъчно ситуации да вкараме. Но дойде тази 74-а минута. Сега, дали има или няма нарушение, дойде хубавото изпълнение на Минчев. И с това се реши мача. Късметът е на страната по-силния, така че Локомотив е по-силен отбор от нас. Но момчетата играха с желание, така както бяхме предначертали да играем", заяви той.

Наставникът коментира и спречкването между Умарбаев и Терзиев след края на първата част, споделяйки, че според него футболистът на Локомотив е трябвало да бъде изгонен. Атанасов допълни още, че съдбата на Монтана ще бъде решена в плейофите.

"Искахме да играем по този начин. Получи се, но не успяхме да си завършим ситуациите за гол. Има заряд. Те се борят за челните места, ние се борим за спасение. Между Терзиев и Умарбаев, аз не мисля, а съм сигурен, че Давидов не видя всичко. Според мен Умарбаев трябваше да бъде изгонен.

Мястото на Монтана ще се реши в тези плейофи. Там се надявам, че ще бъдем по-равностойни отбори. И във всеки мач ще имаме шанс", добави Атанасов.

Топ 24
Най-четени