назад

Божидар Краев: Целта на България е Мондиал 2022 в Катар! (ВИДЕО)

Божидар Краев: Целта на България е Мондиал 2022 в Катар! (ВИДЕО)

Нападателят на българския национален отбор по футбол - Божидар Краев даде интервю за официалната страница на представителния ни тим "Фейсбук".

Нападателят на Мидтиланд говори за предстоящите му мачове в Шампионската лига и разкри, че голямата цел пред "трикольорите" е класиране за Мондиал 2022 в Катар.

"Чувствам се възстановен, чувствам се добре тук. Мисля, че всичко е подготвено. Скандинавието е горе-долу едно и също, познато ми е, разбира се - статични положения, здрави и силни играчи. Много неща бяха добри, но не спечелихме нищо като точки, като класиране. Има една тенденция, която според мен трябва да се продължи. Головете, които допуснахме бяха лесни, но с работа ще се подобрят нещата.

Трябва да е гордост за цяла България, че съм представител на България в Шампионската лига, също и моя детска мечта, не става въпрос за пари в този момент. Подготвям се, разбира се. Мачовете от Шампионската лига са на много високо ниво, готов съм за най-голямото ниво във футбола. Според мен истинската цел на България трябва да е Катар 2022 с генерацията, разбира се, която навлиза сега. Да се следва тази насока", каза Божидар Краев.

Топ 24
Най-четени