назад

Божинов напуска недоволен Левски в посока "Лече"

Божинов напуска недоволен Левски в посока "Лече"

Според италианските медии нападателят на Левски Валери Божинов е пред сензационно завръщане в отбора, който даде летящ старт на кариерата му - Лече.

Бившият тим на Божигол е девети в Серия "Б" и изпитва сериозни затруднения във фаза "атака".

"Жълто-чевените" не съумяха да реализират попадение в два от трите двубоя, които имаха досега във втория ешалон на Ботуша.

Именно това е накарало ръководството на "южняците" да направи опит да си върне обратно Валери Божинов.

Таранът на Левски, който се завърна на "Георги Аспарухов" през лятото в ролята на обединител, както заяви невежнъж самият той, е крайно недоволен от статута си на резерва в тима на Георги Тодоров и е склонен да напусне моментално.

Евентуална раздяла между двете страни може да се случи лесно, тъй като "сините" едва ли ще си правят труда да го разубеждават.

Със задачата да върне Божинов отново в Лече се е наел Панталео Корвино - човекът, който открива българският талант в Малта и дава летящ старт на футболната му кариера.

"Това ще бъде чудесна възможност и за двете страни. Нападателят - да възроди кариерата си, а Лече - атаката си. Валери ще има и шанс да приключи кариерата си на мястото, където тя стартира", отчитат в Италия.

Топ 24
Най-четени