назад

Даниел Моралес: Няма да е изненада, ако ЦСКА победи Рома

Даниел Моралес: Няма да е изненада, ако ЦСКА победи Рома

Временният треньор на ЦСКА-София София Даниел Моралес увери, че "армейците" ще покажат най-доброто, на което са способни в двубоя си срещу Рома от групите на Лига Европа.

"Армейците" гостуват на митичния "Олимпико" точно в 22 ч. а БНТ 1 ще излъчи срещата НА ЖИВО в ефира си.

Както занете след уволнението на Стамен Белчев, ЦСКА-София ще бъде ръководен в следващите мачове от триото - Даниел Моралес, Красимир Чомаков и Кирил Динчев, до намирането на нов старши-треньор на тима.

Преди заминаването на "армейците" за Рим, Моралес, който от дълги години е в треньорския щаб на ЦСКА-София заяви, че няма да е изненада, ако "червените" успеят да победят като гости именития си съперник.

"ЦСКА изигра доста мачове в Европа и знае какво трябва да направи. Очакванията към ЦСКА винаги са големи. ЦСКА трябва да има стил, без значение дали играе срещу Рома или някой друг. Най-важното е отборът да си повярва. Играчите имат качества и когато играят като колектив, няма нищо невъзможно", коментира Моралес на летище "София".

"Не е приятно това, което се случи със Стамен Белчев, но това е решение на ръководството. Момчетата са професионалисти, ние сме работници в този клуб и трябва да си вършим работата. За един ден не може да променим играта. Имахме една тренировка и няма какво да се промени генерално. Важното е да играчите да си повярват. Във футбола няма нищо невъзможно, разбира се, че ЦСКА може да направи нещо добро в Рим. Няма да е изненада, ако ЦСКА победи.
Ако Рома ни подцени, това може да бъде в наша полза, но не мисля, че ще го направят", заяви още Даниел Моралес.

Топ 24
Най-четени