назад

Десподов: От ЦСКА никой не ме потърси дали бих желал да се върна

от Борил Гочев
14:31, 16.10.2020
Футбол
Десподов: От ЦСКА никой не ме потърси дали бих желал да се върна

Кирил Десподов говори пред медиите днес по обед в първата си пресконференция като футболист на Лудогорец.

Разбира се, беше засегната и темата "ЦСКА", след като бившият футболист на "червените" беше упрекнат в предателство от част от публиката на "армейците", заради преминаването под наем в Лудогорец.

Самият Десподов пък призна, че от бившия му клуб не са го търсили, но сподели, че за него ЦСКА е "нещо специално", но сега е време да се концентрира върху "орлите".

"За мен ЦСКА ще си остане нещо специално. Играл съм три години там – тази емоция, която са ми давали феновете и клуба, няма да бъде заличена или забравена. Не е приятна ситуацията. Омразата и обидите от феновете ги разбирам. В целия свят се случва. Не съм нито първия, нито последния. В ЦСКА съм играл със сърце и емоция. Животът на футболиста не е лесен. Трябва да взимам правилните решения. Не всичко е така както изглежда отвън. Феновете на ЦСКА не обичат Лудогорец", сподели по темата Десподов.

"Не се движа с охрана, аз към професионалист. Трябва да затворим темата за ЦСКА. Оттам никой не ме потърси дали бих желал да се върна. Не можем да говорим за предателство. Искам да се концентрирам върху Лудогорец", добави футболистът, който ще играе като преотстъпен в Разград от италианския Каляри.

Топ 24
Най-четени