назад

Георги Терзиев: Тази година не показахме нищо от това, на което сме способни

от Борил Гочев
10:43, 11.12.2020
Футбол
Георги Терзиев: Тази година не показахме нищо от това, на което сме способни

Бранителят на Лудогорец, който е взел участие в най-големите мачове на клуба в евротурнирите, също трудно скриваше разочарованието си от слабата кампания на "орлите" в Лига Европа през този сезон, която завърши с шест поредни загуби.

"Тази година доста неща не се получиха за съжаление. Бяхме доста далеч от стила, който показвахме през последните няколко години. Завършваме без точки, въпреки че в миналото сме играли срещу далеч по-силни съперници, срещу които сме показвали напълно различно лице. Тази година за съжаление не показахме нищо от това, на което сме способни."

Терзиев заяви, че може би сред причините за това представяне е пристигането на многото нови футболисти в Разград и заяви, че се надява Лудогорец да покаже друго лице през пролетта.

"Имаме 7-8 нови футболисти, които идват от различни места. Не са балканджии като нас и им е по-трудно да се сработят, но правим всичко възможно да влязат в колектива. Надявам се за пролетния полусезон да покажем напълно различно лице."

Накрая защитникът, по подобие на Пламен Илиев, изтъкна, че предстоят тежки мачове в българското първенство и изрази надежда, че тимът му отново ще триумфира с шампионската титла.

"Неприятно е след такава година в Европа. Трябва обаче да оставим това представяне на заден план и да се фокусираме върху българското първенство. Изключително важно е отново да станем шампиони и трябва да задържим преднината, която имаме."

Топ 24
Най-четени