назад

Георги Йомов: Не ни достигна късмет

от Борил Гочев
10:36, 23.10.2020
Футбол
Георги Йомов: Не ни достигна късмет

Националът на България, видимо, бе разочарован от загубата на неговия ЦСКА на старта на Лига Европа с 0:2 от румънския шампион Клуж.

"Клуж ни излъга. Не ни достигна късмет. Бяхме по-добрият отбор на терена, първото полувреме владеехме изцяло топката и имахме ситуации, но нямахме късмет. Сковаване не мисля, че е имало. Като съдя по първото полувреме мога да кажа, че играхме доста освободено.", започна Йомов, който изкара на терена 80 минути преди да отсъпи място на Рафаел Енрике.

Бившият футболист на Славия отправи благодарности към публиката за подкрепата, но заяви, че тимът е допуснал много лек първи гол:

"Искам да благодаря на невероятната публика, но това е. Допуснахме лек гол, втория не искам да го коментирам, но това бе много спорна дузпа. Има доста мачове до края и имаме големи шансове да печелим. Ние играем нашата игра, гоним си и целта да станем шампиони."

"Има позитив и той е, че ЦСКА играе в групите на ЛЕ. Ще направим всичко възможно да съберем максимален брой точки в групата. По нищо не отстъпваме на европейските отбори", завърши Георги Йомов.

Топ 24
Най-четени