назад

Христо Цветанов прекрати състезателната си кариера

Христо Цветанов прекрати състезателната си кариера

Легендарният състезател на волейболния Левски и на националния отбор Христо Цветанов приключва славната си кариера, съобщиха от клуба.

"43-годишният център реши да спре с волейболните изяви, въпреки че имаше предложение да играе още един сезон за нашия клуб. Ние, разбира се, подкрепяме Христо в това трудно решение. Още повече, че той ще продължи да работи за Левски София, но в ролята на помощник на старши треньора Андрей Жеков", съобщават от клуба.

"Цветанов бе почетен със специален плакет и фланелка с неговия номер, подписана от досегашните му съотборници. Това стана по време на празненството на "сините" по случай спечелването на бронзовите медали в Суперлигата.

"Благодарим ти, Христо, че спази обещанието си - да помогнеш на клуба, от който си тръгнал, да спечели отличие. Благодарим и на всички състезатели и треньори, които дадоха своя принос за този добър сезон.

Пожелаваме си следващата година Левски София да играе финал в своята Спортна зала "Левски София" в присъствието на много фенове!".

Топ 24
Най-четени