назад

Индианаполис ще бъде домакин на „Мача на звездите“ през 2024 г.

Индианаполис ще бъде домакин на „Мача на звездите“ през 2024 г.

Индианаполис ще бъде домакин на „Мача на звездите“ през 2024, поставяйки под въпрос изданието през 2021, стана ясно от изявление на НБА.

Тим ЛеБрон (д) надви Тим Янис (л) в последното издание на “Мача на звездите” през февруари в Чикаго.
Индианаполис трябваше да приеме изданието следващата година през февруари, но от лигата заявиха, че здравната обстановка, свързана с пандемията от коронавирус, ги е принудила да направят промени. „Докато сме разочаровани, че „Мачът на звездите“ в НБА няма да се проведе в Индианаполис през 2021, очакваме с нетърпение Пейсърс и градът да приеме събитието през 2024“.

„Искам да благодаря на Хърб Саймън, Стив Саймън, Рик Фусън и цялата организация на Пейсърс, както и на Комитета по домакинство на „Мача на звездите“ през 2021 и общността на Индианаполис за съвместната ни работа по преместване на всички дейности по провеждането на звездния двубой“, сподели комисионерът на НБА Адам Силвър. Не бяха оповестени никакви детайли за мача догодина.

Кливланд ще бъде домакин на изданието през 2022, а Солт Лейк Сити през 2023. „Мачът на звездите“ през 2024 ще се изиграе през февруари в „Банкърс Лайф Фийлдхаус“ – домът на Индиана Пейсърс. Щатът на Индиана отбелязва ръст на починалите от коронавирус за изминалия месец с рекордните 103 души в четвъртък, като броят на жертвите е близо 5500. /БГНЕС

Топ 24
Най-четени