назад

Официално! Играем с Франция на 8 юни в Париж

от Борил Гочев
12:03, 17.04.2021
Футбол
Официално! Играем с Франция на 8 юни в Париж

Вече е потвърдена проверката на "лъвовете" срещу актуалния световен шампион Франция, на 8 юни на стадион "Стад дьо Франс" в Париж.

Двете страни подписаха официално договор помежду си, като това ще бъде и последната проверка на "петлите" преди участието им на Евро 2020, което започва на 15 юни с гостуване на състава на Германия на "Алианц Арена" в Мюнхен.

Телевизионните права за контролата са на националната френска TF1. Три телевизии държат правата за излъчване на мачовете на националния отбор на Франция. ТF1 излъчва 28-те най-рейтингови срещи, които представляват интерес за обществеността.

Следващите 36 други мачове попадат в списъка на приоритети на телевизия beIN Sports, като основно срещите срещу арабски отбори се излъчват там. Най-малък брой мачове са притежание на телевизия M6.

За състава на Ясен Петров това ще е третата контролна среща през летния цикъл, като другите две проверки отново ще са срещу участници на европейското първенство. На 31-ви май гостуваме на Словакия, а на 5-ти юни ще пътуваме до Русия за мач със "Сборная".

Топ 24
Най-четени