назад

Пламен Марков заговори за обединения между ЦСКА-София и ЦСКА 1948

Пламен Марков заговори за обединения между ЦСКА-София и ЦСКА 1948

Изпълнителният директор на ЦСКА-София - Пламен Марков, направи интересно изказване относно евентуално обединение между тима от Борисовата градина и ЦСКА 1948.

Според Марков, ако не се намери инвеститор на "червените" от стадион "Българска армия", то клубът ще прекрати своята дейност поради липса на финансов ресурс и феновете ще бъдат принудени да подкрепят ЦСКА 1948.

"Не съм привърженик на конспирациите, но мисля, че обединението не е толкова далеч от реалността, ако, естествено, има подобен замисъл. Защото, ако допуснем, че повече няма да има желаещи, които да вземат акциите, или да ги закупят, или да продължат финансирането на този ЦСКА, естествено, че ще дойде време, в който той да прекрати дейността си поради липса на финансов ресурс. Тогава феновете, които са подкрепяли толкова силно отбора, винаги са били нашият 12-и играч на терена, ще изпаднат в една патова ситуация какво трябва да правят. Така че вашият размисъл не е далеч от логиката, че това може да се случи. А може би, вероятно има и такива, които с действията си целят подобен ход, той да е замислен предварително и всички тези действия да са продиктувани в посока на такова развитие", заяви Пламен Марков пред телевизия "Европа".

Шефът на "червените" призна, че декларацията на част от феновете на ЦСКА може да бъде тълкувана като замисъл да се стигне до подобно обединение.

Топ 24
Най-четени