назад

Представителките ни на тройки жени: Дано вземем медал

Представителките ни на тройки жени: Дано вземем медал

Антоанета Манасиева, Анна Янкова и Йоанна Джунева ще участват в надпреварата на "тройки жени", която е част от програмата на Световната Купа по акробатика, която започва днес в София.

Трите се надяват да изпълнят поставените задачи от треньорите и да зарадват българската публика с медал на родна земя.

„Много сме доволни от това, което показахме на подиум тренировката. Йоанна се контузи преди няколко месеца и нямахме много време за подготовка. Тук са едни от най-добрите видове в света, но това не ни демотивира. Напротив, мотивира ни да си изиграем още по-добре съчетанията“, сподели след официалната подиум тренировка Антоанета Манасиева.

„На тази световна купа очакваме да си изиграем всичко както са ни го поставили треньорите. Искаме те да са доволни. Пък каквото стане. Дано вземем медали. Доста е трудно да играя с тази наколенка, но се справям. Ходя на рехабилитация. Физиотерапевтът ми се казва Боби, искам да му благодаря за всичко, което прави за мен. Благодарение на него аз съм тук. Ще продължа да правя процедури, надявам се да ме закрепи, поне до световното. В момента съчетанията ни са променени. Всичко е съобразено с травмата ми. За първа година играем в категория жени. Надяваме се да се представим добре. Ако си изиграем комбинациите както са поставени смятам, че финалите няма да са проблем“ , допълни контузената Йоанна Джунева.

„Много е различно, когато няма публика. С публика обстановката е друга. Много е мотивиращо, когато излезем да чуваме възгласите. Страхотно е да скандират – Българи юнаци.“, завърши Анна Янкова.

Надпреварата ще продължи от петък до петък до неделя и ще се състои в столичната "Асикс Арена".

Топ 24
Най-четени