назад

Славиша Стоянович: Важни три точки за самочувствието на футболистите

Славиша Стоянович: Важни три точки за самочувствието на футболистите

"Бяхме в първото полувреме компактни, отговорни и дисциплинирани, но през второто полувреме имаше проблем, че не бяхме оптимално физически, което е нормално. Но с дисциплина, отговорност и добра комуникация между линиите и играчите в отбора изкарахме докрай и спечелихме тези много важни три точки за нашето самочувствие и за новия период", коментира треньорът на Левски Славиша Стоянович след победата над Локомотив Пловдив с 1:0 на "Герена.

"Сините" спечелиха отложения мач от 12-ия кръг на Първа лига, който бе и повторен дебют на Славиша Стоянович, благодарение на гол на Найджъл Робърта от дузпа в 36-та минута.

"Имаме много проблеми, които все още не са решени, въпреки че спечелихме. Има много работа да се свърши, не става за един ден, но се радвам, че играчите приемат спокойно, крачка по крачка новата философия. Много проблеми с крайните и централни защитници, но намерихме тази схема, която според мен е най-добра към момента. Имаме много работа, но няма достатъчно време. След три дни имаме нов мач. Надявам се дотогава един или двама играчи да се върнат", сподели Стоянович.

"Трябва да имаме търпение, защото ни предстоят много трудни мачове. Аз се запознах с целия отбор в последните дни, с някои играчи се срещнах физически за първи път преди два дни. Трябва да проверя качествата им и след 18 декември ще мисля какви нови играчи ще ни трябват, но със сигурност в някои зони ще ни трябват нови", коментира той по повод търсенето на нови попълнения през зимата.

Топ 24
Най-четени