назад

Солскяер: Това е пропусната възможност

от Борил Гочев
12:22, 18.01.2021
Футбол
Солскяер: Това е пропусната възможност

Норвежкият мениджър на Манчестър Юнайтед заяви, че е разочарован от резултата в дербито срещу Ливърпул, защото неговият отбор е бил по-добрият.

Въпреки това Солскяер заяви, че равенството би било добро за неговия тим, ако той спечели следващия си двубой във Висшата Лига, в сряда срещу Фулъм.

"Резултатът би бил добър, ако спечелим следващия мач. Смятам, че това е пропусната възможност, особено с оглед на положенията, които създадохме. Но пък срещу нас бе много добър отбор. Разочарован съм, но резултатът е ОК, ако спечелим следващата среща. Бяхме по-силният отбор към края на мача."

Солскяер отчете, че "червените дяволи" определено са влезли трудно в срещата, но във входа на двубоя са подобрили представянето си.

"В началото обаче не започнахме добре. Липсваше ни увереност и усилие да наложим волята си. Но играчите много си помагаха на терена. В хода на мача подобрихме представянето си. Разочарован съм не само от резултата, но и от представянето на някои футболисти. Знам, че те могат повече. Уважения за Ливърпул - с двама централни халфа в ролята на защитници, те се бранеха отлично и показаха голяма класа", заяви Солскяер.

Топ 24
Най-четени